FAQ

 • WAT IS HORECAVRIJ?

  Horecavrij is waar heel Nederland al maanden reikhalzend naar uitkijkt, hét moment dat de horeca zijn deuren weer mag openen. Op die langverwachte dag wil iedereen maar één ding: volop genieten van alles wat de horeca te bieden heeft! Nog meer hunkert men naar de sociale connectie die hiermee gepaard gaat. Want samen met het gezin, een vriendengroep, collega’s of familie als vanouds genieten van een drankje of hapje buiten de deur lijkt al zo lang geleden. 

 • WAT IS HORECAVRIJ-DAG?

  De eerste dag dat de horeca, na deze verplichte sluiting, weer opengaat is Horecavrij-dag! Deze dag moet een jaarlijks terugkerende feestdag worden waarop iedereen kan en mag genieten van alles wat de horeca te bieden heeft.

 • WAAR KAN IK DE PETITIE TEKENEN?

  De petitie voor de jaarlijks terugkerende Horecavrij-dag is te ondertekenen op petities.nl. Dit kan snel en eenvoudig door op onze website te klikken op de button ‘teken de petitie’ of direct via deze link

 • WAAROM IS ER GEKOZEN VOOR DEZE HORECAVRIJ-VLAG?

  Er is om meerdere redenen voor deze vlag gekozen. Zo staat de kleur groen bijvoorbeeld voor harmonie, groei en saamhorigheid. Maar ook in het logo zie je een sterke combinatie van vrijheid en horeca. Dit bij elkaar maakt de perfecte vlag voor Horecavrij!

 • WAAR KAN IK DE HORECAVRIJ-VLAG + POSTER BESTELLEN?

  De Horecavrij-vlag is eenvoudig te bestellen via de button ‘Bestel hier de vlag’. Als je op deze button klikt sturen wij je automatisch door naar onze partner Q-Promotions. Zij zijn gespecialiseerd in drukwerk en zullen alles voor de vlaggen regelen. En als je een bestelling plaatst voor de vlag dan krijg je er direct een Horecavrij-poster bij!

 • WAT KOST DE VLAG EN WAAR GAAT MIJN GELD HEEN?
  De prijs van de Horecavrij-vlag + poster is 9,99 euro inclusief verzendkosten. Dit is uiteraard de kostprijs en geen commercieel ingestoken verkoopprijs! Alles om Nederland HORECAVRIJ te maken.
 • WAT IS DE LEVERTIJD VAN DE HORECAVRIJ-VLAG?

  De Horecavrij-vlag is 100% zeker weten binnen voordat de horeca opengaat! De levertijd van de Horecavrij-vlag is voor nu lastig te zeggen. We proberen zoveel als mogelijk orders te bundelen om zo de productiekosten zo laag mogelijk te houden. Dit zorgt dan weer voor een WIN-WIN voor de gehele horecasector. Als wij de Horecavrij-vlag + poster gaan versturen ontvang je sowieso een mail van ons.

 • HOE GAAT DE BETALING IN ZIJN WERK?

  Als je de Horecavrij-vlag + poster gaat bestellen sturen wij je door naar de bestelomgeving van onze partner Q-Promotions. Zij zijn verantwoordelijk voor het drukwerk en voor de veilige afhandeling van jouw Horecavrij-order.

 • WERKT HORECAVRIJ SAMEN MET PARTNERS?

  Wij werken zeker samen met partners. Zonder onze partners zouden wij Horecavrij niet uit kunnen rollen. Q-Promotions verzorgt al het drukwerk, de vlaggen en alles omtrent de verzending hiervan. Ook Zeegers Media speelt met het regelen en uitzetten van alle media een belangrijke rol in het geheel. Zij zorgen ervoor dat wij kosteloos in alle media te zien en te horen zijn om zo heel Nederland op de hoogte te brengen van Horecavrij.

 • WAARVOOR EN HOE MOET IK DE VLAG INZETTEN?

  De vlag zet je in bij de ‘bevrijding’ van de horeca. Als het eindelijk zo ver is dat de horeca weer open mag dan hangen we op deze dag de vlag uit. Wij laten heel Nederland groen kleuren en weten dat de horeca weer vrij is!

 • WAARVOOR EN HOE MOET IK DE POSTER INZETTEN?

  Met de poster kan jij laten zien dat je achter #horecavrij staat! Heb je de poster ontvangen, hang ‘m dan direct voor het raam van jouw horecagelegenheid of natuurlijk woning. Wij laten heel Nederland groen kleuren en verlangen naar de bevrijding van de horeca!

 • HOE GEBRUIK IK DE HASHTAG #HORECAVRIJ?
  De #horecavrij gebruik je op alle social media kanalen die jij maar kunt bedenken. Op onze website is natuurlijk het PROMOPACK te downloaden en ook kun je de vlag + poster bestellen! Maak hier een foto van, deel deze foto’s of de content uit het PROMOPACK op social media en gebruik natuurlijk de #horecavrij! Heel Nederland moet weten dat de horeca weer VRIJ is!
 • WAAR KOMT HET GETAL BIJ 'DAGEN GESLOTEN' VANDAAN?
  Dit is het aantal dagen dat de horeca in 2020 en 2021 verplicht zijn deuren moest sluiten. Still counting…
 • HOE KAN IK CONTACT MET JULLIE OPNEMEN?

  Stuur een e-mail naar info@horecavrij.nl en wij pakken dit direct op.